Foto 1 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto 2 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto header 3.JPG
Actueel
Beste leden,
Na tien jaar als barvrijwilliger, waarvan twee als hoofd bar en bestuurslid, heeft Lilian Willemse besloten om per direct te stoppen met haar werkzaamheden binnen de club. Het bestuur bedankt haar voor haar jarenlange
Hallo allemaal,
Tijdens de (officiële) schoolvakanties zijn er op onze vereniging geen jongste jeugd en jeugdtrainingen (DCBA). Dus ook tijdens de aankomende Krokusvakantie zijn er geen trainingen.

Beste Evergreeners,

Zoals eerder gemeld, is er volgende week dinsdag (21 februari) een informatieavond over de voortgang rond de aanleg van het waterveld en het nieuwe clubhuis. 

Hallo Evergreeners,


 
Via deze weg wil het bestuur jullie op de hoogte brengen rond de gang van zaken betreffende de vervanging van veld 1 en het (nieuwe) clubhuis.


 

Aan alle 50 plussers; evergreenleden, familie, kennissen.


(Als het niet voor jou geldt, breng dit dan onder de aandacht van anderen, voor wie het mogelijk interessant is).

Hallo allemaal,


Afgelopen maandag werd door de TC een trainer/coachavond georganiseerd. Allereerst willen wij jullie bedanken voor de opkomst! Wij hebben het als een zeer nuttige en aangename avond ervaren!

In verband met de aanhoudende regen heeft de TC besloten om de trainingen vandaag vanaf 18.00 uur af te gelasten.

Namens de TC,
Rob Gabreëls.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen voor de zaalcompetitie. Voor de veldcompetitie geldt momenteel geen centrale afgelasting. Het kan zijn dat verenigingen zelf wedstrijden afgelasten. Dat kun je het beste checken op de website van de betreffende vereniging.