header.png
 
 
Ledenadministratie

ZORG DAT UW GEGEVENS KLOPPEN!

Nieuws afbeelding 10-7-2016 Steeds vaker merken we dat de gegevens van de leden in ons ledenadministratiesysteem LISA niet up-to-date zijn. Zo gebeurt het dat er e-mails blijven hangen, telefoonnummers niet kloppen en zelf achternamen inmiddels veranderd zijn.

Het is voor elke vorm van communicatie erg belangrijk dat deze gegevens kloppen. In de hedendaagse technologie is het dan ook een piece of cake, als je alle gegevens bijeen hebt, deze zelf aan te passen waar nodig.

Als je ingelogd bent via de website met je lidnummer en wachtwoord, kom je op je eigen persoonlijke pagina terecht. Rechtsboven het scherm kun je klikken op Profiel, waarna alle belangrijke gegevens getoond worden. Indien deze incorrect zijn kun je kiezen voor Bewerk. Algemeen e-mail is het algemene mailadres voor de diverse wegen van communicatie. Factuur / ouder e-mail is waar specifiek het mailadres van de factuur heen gestuurd word. Het fysieke adres kan alleen gewijzigd worden via de ledenadministratie.

Indien je geen gegevens hebt om in te loggen, kun je deze ook op de website opvragen bij Inloggegevens vergeten? Klik hier. Als er geen lidnummer bekend is, stuur even een mail naar [email protected]. Mocht de mail niet aankomen (check AUB[!] eerst uw spam-inbox) is dat waarschijnlijk omdat er een ander mailadres bij ons bekend is, neem dan ook contact op via [email protected].

Voor, zoals hierboven vermeld, adreswijzigingen kun je terecht bij [email protected].

Fijne vakantie (alvast).

Groeten,
Jannick Breunis
Webmaster

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01