header.png
 
 
Bestuur

VACATURE: VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!!

Nieuws afbeelding 14-11-2016

Maassluise Hockey Vereniging Evergreen is een sportieve club, die ook graag actief wilt zijn en blijven. Op Evergreen moeten veel dagelijkse dingen geregeld worden, die iedereen normaal vindt, maar waarvan niet iedereen zich realiseert dat dit nooit zonder de inzet van vrijwilligers zou kunnen plaatsvinden. Evergreen is dringend op zoek naar vrijwilligers die in hun vrije tijd willen assisteren bij diverse bezigheden op de club, zodat iedereen zowel op als naast het veld kan genieten van onze gastvrijheid.


Wat vragen wij:
Ben je een vriendelijke gastheer of vrouw, of een handige klusser, of een echte poetsdiva, of sta je graag achter de bar, of ben je goed in het bedenken of organiseren van dingen, een regelneef, of wil je helpen bij het begeleiden of op/afbouwen van activiteiten, of ben je geïnteresseerd in het geven van trainingen, of wil je een team coachen, of wil je graag scheidsrechter worden, of heb je een andere specialiteit die bruikbaar is voor de vereniging meld je dan aan als vrijwilliger!


Van vrijwilligers kan een club er nooit genoeg hebben!
Wij zijn op zoek naar JOU!!!


Wat bieden wij:
Waardering en gezelligheid in een sportieve vereniging, waar vele handen licht werk maken.


Wij zien je aanmelding als vrijwilliger graag verschijnen via
[email protected], maar je kan je gegevens ook tijdens de algemene ledenvergadering op 15 november 2016 invullen op de lijst bij de bar. Er zal contact met je worden opgenomen om je aanbod en inzetbaarheid te bespreken.


Namens het voltallige bestuur,
Paul Luijnenburg (voorzitter), Lilian Willemse (Hoofd Bar), Marjorie Kuijpers (Hoofd Accommodatie), Martine Rijnberg (Secretaris), Jaap Breunis (interim Penningmeester), Jaap van Loon (kandidaat-Secretaris) en Rob Gabreëls (Hoofd Technische Commissie).

 
Bijlage vacature vrijwilliger evergreen 2016-2017.pdf

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01