header.png
 
 
Bestuur

Bericht van de penningmeester

18-4-2017

Ondanks het verzoek rekening te houden met het feit dat er hoge kosten gemaakt moeten worden om de plannen die MHV Evergreen heeft, te kunnen realiseren, zijn er nog vele (teveel) leden wiens contributie en eventuele overige doorberekende kosten, nog niet is betaald.

Naar al deze leden gaat een mail uit, met een 1e herinnering, met het verzoek binnen 14 dagen te betalen. Die leden wiens emailadres niet correct in LISA is vermeld, hebben geen factuur ontvangen en zullen de 1e herinnering ook niet ontvangen. Iedereen die geen betaling heeft gedaan en geen factuur heeft ontvangen, heeft de verantwoordelijkheid dit te corrigeren. Stuur een email naar [email protected] en vraag om een nieuwe mail met factuur. Zorg ervoor dat het emailadres gecorrigeerd wordt. In principe kunt u dit zelf, maar lukt dit niet, stuur dan een mail naar [email protected] met het verzoek het emailadres aan te passen. 

Alle leden wiens contributie op 3 mei 2017 niet op de bankrekening van MHV Evergreen is bijgeschreven krijgen schriftelijk een nieuwe factuur met boete en doorberekening van administratiekosten, een en ander zoals omschreven in het huishoudelijk reglement Artikel 7 lid 11 en 12.

Indien dan niet binnen een week de ontvangst op de bankrekening heeft plaatsgevonden, volgt een aangetekend schrijven met de aankondiging dat een incassobureau wordt ingeschakeld, waarbij alle zogenaamde buitenrechtelijke  kosten aan het lid worden doorberekend. Tevens wordt het betreffende lid conform Artikel 7 lid 13 met onmiddellijke ingang geschorst.

Jaap Breunis Penningmeester.

Mede namens het bestuur,


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01