header.png
 

Opzeggen lidmaatschap

Ledenadministratie

19-4 Beste leden,

Het huidige seizoen duurt nog wel even, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen al in volle gang. Dat betekent ook dat er al hard gewerkt wordt aan de nieuwe teamindelingen. Om de definitieve teamindelingen op tijd klaar te hebben voor de deadline waarop deze aan de bond doorgegeven moeten worden, moeten leden die hun lidm

Lees verder

Meivakantie en Marlow weekend

TC Nieuws afbeelding

15-4Paasweekend = Marlow weekend. Ook dit jaar wordt er weer een Marlow weekend georganiseerd op Evergreen. Vrijdagmiddag komen onze gasten aan uit Engeland voor een gezamenlijke training. Dat betekent dat er geen andere trainingen zijn op Evergreen.

Bovendien is het Goede Vrijdag, voor velen het begin van de paas/meivakantie. Er zijn geen trainingen of andere activiteiten tot en met zond

Lees verder

KOPEN VOOR JE CLUB

Sponsoring

15-4 Doet u wel eens online aankopen? Bij elke aankoop kunt u dus onze vereniging GRATIS sponsoren.  Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar onze website en daarna naar de link van 'Kopen voor je club'.  https://kopenvoorjeclub.nl/mhvevergreen


Lees verder

NIEUW: SIX-A-SIDE BIJ EVERGREEN

Recreanten Nieuws afbeelding

15-4 Beste allemaal,
 
We willen kijken of we onze activiteiten kunnen uitbreiden. We willen kijken of er bij Evergreen ruimte is voor een zogenaamde Six-a-Side competitie. Op vrijdagavond in  ontspannen sfeer een balletje slaan. Wie wil dat nu niet ? 


De kenmerken van deze  Evergreen SIX-A-SIDE  wedstrijde

Lees verder

C/D kamp 2019, hou de datum vrij!

Evenementen Nieuws afbeelding

9-4 Zit jij in een C- of D-team van Evergreen en heb jij altijd al eens willen kamperen op Evergreen? Dan is dit je kans!!
Evergreen organiseert op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli alweer de zoveelste editie van het C/D kamp! Twee nachten 'slapen' op Evergreen, veel plezier en gezelligheid, wie wil dat nou niet?!
Noteer de datum in je agenda en houd de web

Lees verder

Kopen voor je club!

Clubnieuws Nieuws afbeelding

10-3 Doet u wel eens online aankopen? Wist u dat wij als vereniging een commissie kunnen krijgen van het bedrag als u via ‘Kopen voor je club’ shopt? Bij elke aankoop kunt u dus onze vereniging GRATIS sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar onze website en daarna naar de link van Kopen voor je club.
https://kopenvoorjeclub.nl/mhvevergreen


Lees verder

Agenda

19-4 Meivakantie
26-4 SIX a SIDE

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
010-5912097
[email protected]

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01

Instagram