header.png
 

Winterstop

Bestuur Nieuws afbeelding

4-12Beste leden,
De eerste helft van het veldseizoen zit er al weer op en het zaalseizoen staat op het punt om te beginnen. Zoals eerder gezegd betekent dit dat de zaaltrainingen beginnen en alle veldtrainingen komen te vervallen. 
H et clubhuis en het terrein zijn vanaf dit moment gesloten tot 4 februari 2019 , in verband met de nodige onderhoudswerkzaamheden. Het

Lees verder

10 vragen over de accommodatie

Accommodatie Nieuws afbeelding

4-12 Wat een club hè. Wat een heerlijk veldseizoen. En dan straks de zaal in. In en rond de Evergreen-accommodatie is het tijdelijk wat rustiger. Maar wat heet... Voorzitter Paul Luijnenburg trekt er met de mannen van de accommodatie keihard aan om alles netjes te krijgen en te houden. We moeten alleen nog even geduld hebben want geld, geld, alles kost geld. Dus allemaal een stapje er bij en dan is

Lees verder

Volgende week weer zaaltrainingen!

TC

15-11Met ingang van volgende week beginnen de zaaltrainingen weer.

Het heeft de TC veel tijd en energie gekost om alles rond te krijgen en in een schema te vatten.

Vanaf volgende week vervallen dus ook de veldtrainingen, tenzij een team een andere afspraak heeft met TC. De teamcoach informeert jullie in dat geval.

NB De veldtrainingen die nog in de LISA app staan

Lees verder

Zaalhockeyballen uitgereikt

Zaalhockey Nieuws afbeelding

6-11 Beste leden,
Dinsdagavond zijn er acht zaalhockeyballen in elke locker geplaatst welke gebruikt kunnen worden door de teams tijdens de wedstrijden. Aan het einde van het zaalseizoen worden deze hockeyballen weer retour verwacht. Mocht je hockeyballen verliezen, vul deze dan met het team weer aan!
Voor eventuele zaaltrainingen kan er gewoon gebruik gemaakt worden va

Lees verder

Even aan tafel met...

Wie is wie Nieuws afbeelding

30-10 Geen vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook Evergreen heeft ze. Mensen met een passie voor hockey of eenvoudig het hart op de goede plaats die de dingen doen die nodig zijn. In deze rubriek stellen we ze aan u voor.
De coach en zijn spits. Maar ook de coach van heren 1 en de coach van dames 1. Rob Gabreëls en Yves de Vos trainen beide de hoofdmacht (m/v) van de club. Yves doet zij

Lees verder

UPDATE : EVERGREEN TENUE VERKOOP

Bar Nieuws afbeelding

26-10 Beste allemaal,

Tot een paar maanden geleden was het mogelijk om een Evergreen tenue aan te schaffen bij Biesheuvel. Helaas is  Biesheuvel gesloten en het ziet er niet naar uit dat er een doorstart zal komen. 
 
Wij hebben inmiddels het restant van de voorraad van Biesheuvel ontvangen en de afspraak gemaakt dat gedurende dit seizoen de verkoop

Lees verder

Horloge gevonden

Bar Nieuws afbeelding

7-12Wie o wie is zijn horloge kwijt?

Mail naar [email protected] zodat we het bij de eigenaar terug kunnen brengen.

Lees verder

Stem op jouw clubheld!

Clubnieuws Nieuws afbeelding

12-11 Wie wordt de Clubheld van 2018? Wordt het de held van jouw sportvereniging? Mooi, want dan is jouw club €10.000,- rijker! Meedoen dus! In dit geval kun je stemmen op niemand minder dan voorzitter Paul Luijnenburg. Nou zijn alle vrijw

Lees verder

Even aan tafel met...

Wie is wie Nieuws afbeelding

18-10 Geen vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook Evergreen heeft ze. Mensen met een passie voor hockey of eenvoudig het hart op de goede plaats die de dingen doen die nodig zijn. In deze rubriek stellen we ze aan u voor.
De een al 7 jaar coach, de ander zijn eerste seizoen als sidekick. De ee

Lees verder

Vergoedingen, wijziging in registratie

Bestuur

5-10 Vanaf dit seizoen ziet het uitbetalen van vrijwilligersvergoedingen, afkoop bar en arbitrage er anders uit. We maken vanaf nu gebruik van de contractmodule van LISA en daarin staan alle vergoedingen en wijze van uitbetalen voor het hele seizoen vastgelegd.

Dit heeft een aantal

Lees verder

Even aan tafel met...

Wie is wie Nieuws afbeelding

5-10 Geen vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook Evergreen heeft ze. Mensen met een passie voor hockey of eenvoudig het hart op de goede plaats en die de dingen doen die nodig zijn. In deze rubriek stellen we ze aan u voor.

Marije Zoet en Robert Lispet zijn trainster en coach van d

Lees verder

Agenda

Nog geen agendapunten.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
010-5912097
[email protected]

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01

Instagram