header.png
 

Informatie Funkey hockey

Wat is Funkey hockey?
Funkey hockey is een lesprogramma opgezet vanuit de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) en bij Evergreen gegeven door Elseline Breunis. Het programma Funkey is bedoeld voor kinderen van 4 en 5 jaar oud, waarbij FUN in goed leren bewegen centraal staat, oftewel de KEY is. Het programma is gericht op het stimuleren van motorische- en sociale vaardigheden waarbij kinderen leren om op een leuke en veilige manier om te gaan met sportief bewegen en hockey.

Wanneer is er Funkey hockey?
Funkey hockey wordt elke woensdag van 14:00 tot 15:00 uur gegeven. Er mag 3 keer gratis meegetraind worden voordat u besluit lid te worden. U kunt zich aanmelden via [email protected].

Materiaal
Bij de Funkeylessen gebruiken wij bij Evergreen verschillende materialen zoals lintjes, hesjes, hoepels, pionnen, zachte ballen en (knots-) hockeysets. Deze zijn allemaal beschikbaar bij Evergreen.

Lesopbouw
Iedere les duurt ongeveer een uur inclusief het opnemen van de namen en een warming-up. De warming-up duurt ongeveer 10 minuten en is gericht om de kinderen veel te laten rennen in vorm van loop- en tikspelletjes, zoals overlopertje en tikkertje. De kinderen worden in groepjes verdeeld, zo mogelijk naar leeftijd en Funkey- of andere sportervaring. Vervolgens rouleren de groepjes ieder kwartier naar een andere oefening om de aandacht vast te houden. Iedere les eindigen we met een glaasje limonade

Voor meer informatie kunt u terecht bij [email protected] of mag u gewoon binnenlopen bij MHV Evergreen in Maassluis.

Is uw zoon of dochter al ouder en wilt hij of zij ook graag op hockey of komen kijken, is dit natuurlijk allemaal mogelijk! Wij hebben op hetzelfde tijdstip ook het hockeyschooltje. Hierbij leren ze de basistechnieken en stromen ze door naar een echt team met wedstrijden zodra ze tweede jaar F-leeftijd hebben. 

Hopelijk tot snel!

Voor mee informatie over het hockeyschooltje klikt u hier.
 

Agenda

Nog geen agendapunten.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
010-5912097
[email protected]

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01

Instagram