Foto 1 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto 2 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto header 3.JPG
Informatie Hockeyschool
Wat is het hockeyschooltje?
Het hockeyschooltje is voor de kinderen tussen de 6 en 9 jaar om kennis te maken met hockey en om de basistechniek onder de knie te krijgen. Zodra dit lukt en ze de tweede jaar F-leeftijd zijn, mogen ze door naar een team en gaan ze op de zaterdagochtend wedstrijden spelen. 

Wanneer is het hockeyschooltje?
Het hockeyschooltje wordt elke woensdag van 14:00 tot 15:00 uur gegeven. Er mag 3 keer gratis meegetraind worden voordat u besluit lid te worden. U kunt zich aanmelden bij [email protected] of u mag gewoon binnenlopen.

Lesopbouw
Iedere les duurt ongeveer een uur inclusief het opnemen van de namen en een warming-up. De warming-up duurt ongeveer 10 minuten en is gericht om de kinderen veel te laten rennen in vorm van een loop- en tikspelletjes, zoals overlopertje en tikkertje. Daarna worden de kinderen in groepjes verdeeld, zo mogelijk naar leeftijd. Vervolgens rouleren de groepjes ieder kwartier naar een andere oefening om de aandacht vast te houden. Iedere les eindigen we met een glaasje limonade

Voor meer informatie kunt u terecht bij [email protected] of mag u gewoon binnenlopen bij MHV Evergreen in Maassluis.

Is uw zoon of dochter jonger maar wilt hij of zij ook graag op hockey of komen kijken is dit natuurlijk allemaal mogelijk! Wij hebben op hetzelfde tijdstip ook het Funkey hockey. Hierbij werken wij op een spelenderwijs aan onze motorische- en sociale vaardigheden en zijn we heerlijk aan het bewegen. Voor me informatie over Funkey hockey klikt u hier.

Hopelijk tot snel!