header.png
 
 
TC

EXTREME VORST EN TRAININGEN: HERSTART 5 MAART!

Nieuws afbeelding 21-2-2018

Hallo allemaal,


 

Gelet op de huidige actuele weerberichten betreffende de komende (extreme) vorst moeten wij jullie helaas mededelen dat het Van Zandenveld (het waterveld) langer gesloten blijft. Dit in verband met de vorstprocedure die daar bij hoort.


 

De vorstprocedure houdt in dat al het aanwezige water in de leidingen van het veld is geleegd. Om het veld weer op te starten moeten deze leidingen weer gevuld worden. Hiervoor moeten wij een bedrijf inschakelen. In verband met (extreme) vorst is de kans aannemelijk dat de leidingen van het waterveld knappen en dat de waterpomp stuk vriest. Zoals het er nu uitziet zal het Van Zandenveld op vrijdag 2 maart geactiveerd worden, tot die tijd is het verboden te betreden. Deze datum kan wijzigen op basis van aanhoudende vorst echter zullen wij dat tijdig communiceren.


 

Het Wakerveld (het zandveld) zal door de vorst onveilig zijn door het opvriezen van het veld waardoor het te glad zal zijn om veilig op te spelen. De teams die al zijn begonnen met trainen worden verzocht contact op te nemen met de TC. Zij kunnen dan in overleg met de TC bepalen of het Wakerveld bespeelbaar is. De teams die nog niet begonnen zijn met trainen maar dit wel willen doen dienen een mail te sturen naar de TC ([email protected]) zodat er gekeken kan worden of er ruimte is in het tijdelijke schema.


 

Voor geplande oefenwedstrijden worden per wedstrijd door trainers/coaches en TC leden de bespeelbaarheid en veiligheid apart beoordeeld.


 

Naar aanleiding van bovenstaande is het bestuur in samenspraak met de TC tot het volgende besluit gekomen:


 

DE VELDTRAININGEN VOOR ALLE TEAMS STARTEN WEER VANAF MAANDAG 5 MAART.


Dit geldt voor de jongste jeugd, jeugd en seniorenteams (inclusief recreanten) alsmede de keeperstrainingen van DIECKS.


 

Namens het bestuur en de TC,

Rob Gabreƫls

Hoofd TC

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01