header.png
 
 
Bestuur

RECREANTEN TRAINING SEIZOEN 2018 - 2019!

20-6-2018
Recreanten training seizoen 2018-2019
 

Komend seizoen start een nieuw programma voor recreanten. De doelgroep zijn ouders van kinderen die bij Evergreen spelen en die zin hebben om een uurtje gezellig bezig te zijn met hockey. Ervaring met hockey is niet vereist, maar mag uiteraard wel. De training bestaat uit een warming up, inslaan, een oefening en vervolgens een partijtje op 1/4 veld.  Dit alles onder de leiding van een trainer. We streven er naar om deze training op de donderdagavond te houden als dit binnen het normale trainingsschema van de jeugd en seniorenteams past.
 

Deze training  staat los van de huidige recreanten training die op maandagavond plaatsvindt.  Deze recreanten spelen op maandagavond in een recreanten competitie met andere clubs, spelen uit, hebben arbitrage en houden hun eigen training. Het niveau en ervaring van de spelers is hoger.  

 
Ben je een enthousiaste ouder die veel hockey plezier beleeft langs de lijn ?  Heb je zin om te bewegen, gezellig een uurtje bezig te zijn met een stick en bal en daarna even te blijven plakken in het clubhuis ? 


Schijf je in voor deze recreanten training. Twijfel je nog aan de kosten ? Voor alle breedte teams senioren geldt een introductie lidmaatschap van EUR 50,- voor het eerste jaar. Daar vallen ook de recreanten onder. Dus dat kan geen reden zijn de stoute (hockey) schoenen niet aan te trekken.  


Stuur een mail naar [email protected] voo r vragen of meld je aan bij ledenadministratie@mhv- evergreen.nl.  We zien jullie na een ongetwijfeld welverdiende zomervakantie graag tegemoet. Eerder beginnen in de zomervakantie ? Kom dan naar het zomeravond hockey en zet daar met je kind de eerste stap naar een echte hockey ouder. 

 
Team recreanten training
 
 Rob, Paul, Koos 

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01