header.png
 
 
Bar

UPDATE : EVERGREEN TENUE VERKOOP

Nieuws afbeelding 26-10-2018 Beste allemaal,

Tot een paar maanden geleden was het mogelijk om een Evergreen tenue aan te schaffen bij Biesheuvel. Helaas is  Biesheuvel gesloten en het ziet er niet naar uit dat er een doorstart zal komen. 
 
Wij hebben inmiddels het restant van de voorraad van Biesheuvel ontvangen en de afspraak gemaakt dat gedurende dit seizoen de verkoop via Evergreen verloopt. Het gaat dan met name om de shirts en de sokken. 
 
De sokken en shirts worden met 25% korting verkocht, zolang de voorraad strekt. Afrekenen vindt plaats aan de kassa van Evergreen.  In tegenstelling tot eerdere berichten vindt de verkoop van shirts niet plaats via de bar, maar op afspraak. Dit heeft te maken met de bedrukking. Sokken zijn wel bij de bar te verkijgen. Om een Evergreen shirt te bestellen: stuur een email naar [email protected]  met opgave van maat en type (M/V). Het shirt zal dan bedrukt worden, op naam achter de bar worden achtergelaten en kan dan op zaterdag worden opgehaald. Reken hierbij op minimaal 5 dagen doorlooptijd. Er zijn nog enkele rokjes en broekjes. U kunt deze ook aanvragen, maar in de praktijk zal het er op neer komen dat we hiertoe gaan doorverwijzen naar Jawa in Schiedam. Leden die daar kopen ontvangen een korting als ze melden dat ze bij Evergreen spelen. 

Het bestuur en de sponsorcommissie

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01