header.png
 
 
Clubnieuws

Koop een banketstaaf en bouw mee aan de vereniging!

Nieuws afbeelding 3-11-2018

Jullie hebben het al gemerkt: De club is weer volop actief op allerlei fronten, op het veld maar ook daarbuiten. In dit nieuwe seizoen hebben er een aantal wisselingen plaatsgevonden en zijn weer nieuwe mensen opgestaan met nieuwe ideeën.

Een van die goede ideeën is de december-actie met banketstaven: Bakkerij vd Berg maakt speciaal voor Evergreen banketstaven en wij mogen die verkopen. De opbrengst is voor de club!

De jeugdleden Evergreen kunnen in hun omgeving banketstaven verkopen aan hun familie, vrienden, buren en bekenden. De banketstaven worden speciaal voor deze actie gebakken met echte roomboter en luxe amandelspijs door Bakkerij van den Berg. De banketstaven kosten € 5,50 per stuk. 

De opbrengst komt ten goede aan de spaarpot t.b.v. de verbouwing kleedkamers en sanitair. De leden zullen zelf met formulieren langs hun bekenden gaan en meteen (vooraf!) de betaling incasseren.

Bestellen kan tot vrijdag 30 november. Op die dag moeten de formulieren worden ingeleverd. Vanaf vrijdag 14 december worden de bestelde banketstaven geleverd aan het clubhuis en vervolgens door de leden opgehaald en bezorgd bij hun "klanten”.

Uiteraard liggen er ook bestelformulieren in het clubhuis.

Voor de jeugdspeler die de meeste verkopen behaalt is een prijs te verdienen!

Vragen over deze actie middels een whatsapp-bericht naar 06-43354364 of een mailtje naar [email protected]

Samen maken we de vereniging!


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01