header.png
 
 
Evenementen

PAASKAMPEN INFORMATIEAVOND

Nieuws afbeelding 26-11-2018 Beste leden,

Afgelopen weken is er aan de coaches van de A- en B-lijn Jeugd en de Senioren gevraagd om bij de spelers te peilen of er interesse is om in de paasweekend van  2019 naar het buitenland te gaan voor een hockeyreis.  

De opzet van de reis is vergelijkbaar met die van Normandie en Berlijn; er zal bij een lokale hockeyvereniging een training en een wedstrijd worden gehouden. Verder is er ook ruimte om de stad te ontdekken en voor gezellig samenzijn. 

Wij hebben intussen diverse positieve reacties gekregen van de H1, D1, MA1, MB1 en MB2. Wel hebben we gemerkt dat er onduidelijkheid is over de samenstelling van de groepen en het programma. Over de samenstelling hebben we al in een vroeg stadium gekeken of er complete teams mee kunnen. Dit zal niet het geval zijn, dus de verwachting is dat we met gecombineerde teams op reis gaan. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan we kijken welke en hoeveel teams we kunnen samenstellen. 

Gezien de positieve reacties zal er op donderdag 6 december 19:30 a.s. in het clubhuis een informatieavond gehouden worden. Omdat de hostels langzaam volgeboekt worden willen we op die avond wel proberen een beeld te krijgen en kijken of het zinvol is om hier verder mee te gaan. Omdat dit ook voor Evergreen begrippen een vrij nieuw concept is, staat de organisatie uiteraard ook open voor aanpassingen en suggesties. 

Paul Luijnenburg & Johan Huis













Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01