header.png
 
 
Bestuur

Openstaande facturen

Nieuws afbeelding 18-1-2019

Beste leden,

 
Ook dit jaar hebben we wederom een lijstje met leden die de contributie niet hebben betaald. Zij hebben helaas niet de moeite genomen om in te loggen bij ClubCollect of om een financiƫle regeling te treffen.

In seizoen 2017 zijn we overgestapt naar ClubCollect, dus de onbekendheid met ClubCollect waar leden vorig jaar mee te maken hadden, kan dit seizoen geen argument meer zijn om de contributie niet te betalen. Leden kunnen zelf op een eenvoudige wijze een regeling treffen met ClubCollect of gespreid betalen.
 
Tevens hebben wij door een van onze leden serieuze incasso problemen bij de banketstaven actie, waardoor onze club € 253,00 dreigt mis te lopen.
Bij een volgende actie zal uitsluitend bij vooruitbetaling worden geleverd.
 
Daarmee kunnen we het als bestuur niet leuker maken.
 
Alle leden dienen er zelf voor te zorgen dat hun contact gegevens in LISA op orde zijn.Dus ook foutieve e-mail adressen of telefoonnummers zijn geen redenen om niet te betalen of actie te ondernemen.
 
Het najagen van leden die nalatig zijn met hun verplichtingen vergt kostbare tijd van schaarse vrijwilligers. Om die reden heeft het bestuur het volgende besluit genomen:
 
Alle leden die voor 1 februari 2019 geen aanstalten hebben gemaakt om te betalen, contact te zoeken met ClubCollect of het bestuur, worden met ingang van het buitenseizoen allemaal uit de indeling gehaald en krijgen de status geschorst. Hierdoor is het niet meer mogelijk om namens Evergreen deel te nemen aan wedstrijden. Aan het terugdraaien van de schorsing zijn tevens administratieve kosten verbonden, want ook dit kost immers weer onnodige tijd. Deze kosten dienen per direct afgerekend te worden tezamen met de verschuldigde contributie. Leden die aan het einde van dit seizoen nog steeds niet aan hun verplichtingen hebben voldaan, worden met ingang van het nieuwe seizoen geroyeerd.
 
Als bestuur betreuren wij het dat wij deze maatregel moeten nemen. Het is echter niet meer uit te leggen aan leden die wel betalen dat een kleine en soms hardnekkige groep leden een groep van 3 vrijwilligers en het bestuur bezighoudt met dit soort gedrag en hierdoor de mede veroorzaker zijn dat andere, belangrijkere zaken blijven liggen.
 
Er volgen geen waarschuwingen meer, alle leden die dit betreft hebben allemaal al een 2e waarschuwing gehad.
 
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01