header.png
 
Bestuur

NIEUWBOUW KLEEDKAMERS OFFICIEEL VAN START

Nieuws afbeelding 5-9-2019 Beste leden,

Na 5 maanden lang wachten hebben we van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport op 2 september eindelijk bericht gekregen dat de aangevraagde subsidie voor de nieuwbouw (BOSA subsidie) is toegekend voor een bedrag van EUR 82.549,- . Afgelopen woensdag 4 september  heeft het bestuur in samenspraak met de financiele commissie vastgesteld dat aan alle financiele voorwaarden is voldaan om te kunnen starten. Het bestuur heeft om die reden op 3 september een positief besluit genomen voor de bouw. 

Dit betekent dat we nu officieel van start kunnen met de nieuwbouw.  Komende week zal de overeenkomst met de aannemer worden getekend. Na opdracht zal de bouw ongeveer 16 weken in beslag nemen. 

Omdat de bouw nu deels in de winter zal plaatsvinden en ook tijdens de buitencompetitie zal er extra hinder zijn voor leden.  We gaan jullie daar uiteraard gedurende het project over informeren.  Afhankelijk van de weersomstandigheden in de winter is er bijvoorbeeld een kans dat de bouw stil komt te liggen als gevolg van vorst. 

De eerste stap die gezet zal worden is de sloop van het oude kleedkamer gebouw. Komende week gaan we al beginnen. Op vrijdag 13 september worden stroom, water en verwarming afgesloten. Daarna is het oude kleedkamer gebouw en de grond daaromheen verboden terrein geworden. De bouwplaats zal afgezet worden.  

Het tijdelijke toiletblok zal op 6 oktober verwijderd worden. Voor de weken tot en met de zaalperiode worden er Dixi's ingezet. Helaas kan dit niet anders omdat de vrachtwagen die het tijdelijke gebouw komt ophalen, de draai om het nieuwe gebouw niet meer kan maken.  Er kan tijdens de hele bouw uiteraard niet meer gedouched worden. 

Ook de keeperslockers worden gesloopt. We verzoeken alle teams om deze week alle keeperstassen,  ballentassen enzovoort gedurende de bouw mee naar huis te nemen. Op 13 september moeten alle lockers leeg zijn. 

Om kosten te besparen zullen we zelf het gebouw moeten slopen. Bij deze doen we een oproep aan alle leden om op zaterdag 14 september een handje te helpen hiermee. Alle hulp is zeer welkom: laat aan Raymond weten of je komt ([email protected]).    

Wij vragen jullie begrip voor de hinder. Tevens willen we jullie er nogmaals aan herinneren dat er nog geen budget is gevonden voor nieuw interieur zoals kleedkamerbankjes, hangers en  keeperslockers. Alle leden acties om hiervoor geld bij elkaar te verzamelen is dus nog steeds meer dan welkom. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie ([email protected]).  Een eigen actie is natuurlijk fantastisch, maar het hoeft niet altijd ingewikkeld : er kan al heel makkelijk geld opgehaald worden met reeds bestaande acties zoals : Grote vriendenloterij, Kopen voor de club en de Grote clubactie die op 14 september ook weer van start gaat.  Of breng op je oude kranten en frituurvet op zaterdag langs bij de papiercontainer op het parkeer terrein boven de vereniging.  Kleine moeite toch ? 

We hebben hier lang op moeten wachten en ook vervelende keuzes moeten maken, maar nu de bouw van start gaat, is er nu dan toch eindelijk zicht op een fatsoenlijke huisvesting voor onze leden en gasten. We zijn er echt aan toe. 

Tijdens de bouw is Raymond het enige aanspreekpunt voor vragen opmerkingen en klachten.  

Met vriendelijke groet,

Raymond Bakker, Paul Luijnenburg, Jaap van LoonContact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
010-5912097
[email protected]

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01

Instagram