header.png
 
Bestuur

Nieuwjaar

11-1-2020

Beste leden,

 

Allereerst willen wij jullie hierbij allemaal nog een gezond en gelukkig 2020 wensen!

 

Dit is ook het moment om even vooruit te blikken op het jaar dat komen gaat:

 

Afgelopen najaar is de nieuwbouw van het kleedkamergedeelte eindelijk van start gegaan. Op dit moment is de fundering klaar en aan het einde van deze maand zal begonnen worden met het plaatsen van de buitenmuren en het dak. Zoals het er nu naar uitziet, zullen de kleedkamers en de nieuwe terrasoverkapping bij de herstart van het veldseizoen in gebruik kunnen worden genomen. Dit moment zal natuurlijk feestelijk gevierd worden!

Helaas betekent de huidige staat van het clubhuis dat de nieuwjaarsborrel dit jaar niet door kan gaan. Volgend jaar gaan we natuurlijk wel weer proostend het nieuwe jaar in!

 

Verder wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het opzetten van een nieuw vrijwilligers- en takenbeleid. Dit beleid moet er voor zorgen dat het makkelijker wordt om alle taken te vervullen en geeft de leden meer mogelijkheden om zelf het moment te kiezen waarop ze hun bar- en fluitdiensten uitvoeren. De komende tijd zullen jullie hier meer over te horen krijgen.

 

Als laatste is de sponsorcommissie druk bezig met het regelen van een nieuwe leverancier voor de shirts. Sinds Biesheuvel is gestopt, hebben we nog een voorraad achter de hand gehad, maar deze begint nu ook op te raken. Ook gaan we het volgende seizoen van start met nieuwe shirtsponsors. Dit betekent dat alle leden vanaf volgend seizoen in een nieuw shirt gaan hockeyen. Met een nieuwe leverancier en het aankomende 50-jarige bestaan van Evergreen, wordt er ook gekeken naar een nieuw ontwerp van het shirt. Uiteraard krijgen de leden hier ook wat over te zeggen. Meer nieuws hierover volgt later.

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur: Paul Luijnenburg (voorzitter), Jaap van Loon (secretaris), Raymond Bakker (hoofd accommodatie) & Dennis van Teffelen (hoofd arbitrage).

Gerelateerde nieuwsberichten

AFTREDEN VOORZITTER EN SECRETARIS
SPECIALE ALV

Agenda

Nog geen agendapunten.
 
Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
010-5912097
[email protected]

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01

Instagram