header.png
 
 
Bestuur

AFTREDEN VOORZITTER EN SECRETARIS

Nieuws afbeelding 29-5-2020 Beste leden,

Na een termijn van respectievelijk vijf en vier seizoenen hebben wij besloten om onze functies als voorzitter en secretaris per 1 juli a.s. neer te leggen. Vanaf 1 juni zullen wij onze werkzaamheden beperken tot het noodzakelijke. 

Onze inzet voor de club heeft ons de afgelopen jaren veel tijd en energie gekost. Het is voor ons nu dan ook tijd om een stap terug te zetten en de focus weer te verleggen naar familie, werk en studie.

Aan het begin van onze bestuurstermijn hebben wij met onze medebestuurders voor onszelf het doel gesteld om Evergreen weer een basis te geven voor een vitale en toekomstbestendige vereniging door een aantal langslepende zaken af te ronden. Met de naderende oplevering van de kleedkamers is deze missie volbracht. De vervanging van het oude zandveld door een nieuw waterveld, het opknappen van de kantine en de nieuwbouw van de kleedkamers en de terrasoverkapping geven de vereniging een nieuwe impuls en bieden onze opvolgers het fundament om de volgende stap te zetten: het terugbrengen van de gezelligheid en het verenigingsleven. 

Eind juni zal een ALV gehouden worden waar onze opvolgers benoemd kunnen worden, als die zich dan al kandidaat hebben gesteld. Bij deze roepen wij geïnteresseerden op om dat te doen.


Paul Luijnenburg,voorzitter 

Jaap van Loon, secretaris 

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01