header.png
 
 
TC

Trainingen verlengd

Nieuws afbeelding 18-6-2020 Beste ouders, leden en kinderen.

Niemand had verwacht dat dit seizoen zou lopen zoals het nu gelopen is. We hadden allemaal het liefst gewoon door gehockeyd en het seizoen normaal afgemaakt. Het mocht helaas niet zo zijn. 

Deze week hadden in de normale omstandigheden de laatste trainingen plaatsgevonden, maar wij hebben als Evergreen besloten om er nog 2 weken achteraan te plakken zodat we toch nog wat meer kunnen hockeyen naast natuurlijk de wekelijks terugkerende zaterdag clinic. 
Dat betekent dat de laatste trainingen op vrijdag 3 juli a.s. zullen zijn. De trainingstijden zullen ongewijzigd blijven. Iedereen traint dus nog steeds met zijn/haar huidige team op de tijden waarop ze tot nu toe altijd hebben getraind. 

Voor veel kinderen zullen komend seizoen de teams ongewijzigd blijven,  maar er zijn ook kinderen die komend seizoen in een nieuw team komen te spelen. Zij kunnen de komende 2 weken ook gebruiken om alvast met hun nieuwe team mee te trainen als zij dat willen. 
Als er kinderen zijn die met hun nieuwe team mee willen trainen, dan vragen wij jullie om dit in overleg te doen met de huidige coaches. Indien je niet weet wie die coach is, stuur dan een mailtje naar [email protected] of [email protected]

Met vriendelijke groet,
Namens de TC
Roy Veringmeier

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01