header.png
 
 
Clubnieuws

C/D-kamp gaat door!

Nieuws afbeelding 11-8-2021

Het C/D-kamp is weer terug op Evergreen! Na de zeer succesvolle edities van de afgelopen jaren is het weer bijna zover. Dit jaar zal het nogmaals even iets anders gaan, maar nog steeds hartstikke leuk! Het C/D-kamp is voor iedereen die het afgelopen seizoen of dit seizoen in de C- of D-teams zitten of de C- en D-leeftijd hebben. De kinderen worden vrijdag 27 augustus om 17:00 uur op de club verwacht en dienen op zondag 29 augustus om 12:00 uur weer te worden opgehaald.

In verband met Corona hanteren we tijdens het kamp de volgende regels:

-       Niet meer dan 3 kinderen per tent.

-       Vaste handwasmomenten zoals voor en na ieder eetmoment, voor en na iedere activiteit etc.

-       Vaste en meerdere schoonmaakmomenten van bijvoorbeeld deurhendels en toiletten.

-       Uw kind wordt direct naar huis gestuurd wanneer er tijdens het kamp klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen. 

Wil jij er ook bij zijn? Inschrijven kan via de onderstaande link! 

https://forms.gle/inuGkkFH3S1qeVV88

Om de aanmelding helemaal af te ronden moet na het invullen van het inschrijfformulier de betaling voldaan zijn. De kosten bedragen €45,- per persoon en kunnen overgemaakt worden op NL28 RABO 0340 4799 30 ten name van hockeyverenging Evergreen onder vermelding van: CD-kamp 2021 [voornaam] [achternaam]. Als de betaling voldaan is, ontvang je binnen een week een bevestiging. 

De inschrijvingen zullen op maandag 16 augustus om 20:00 uur sluiten, dus wees er snel bij want GESLOTEN = GESLOTEN! Wanneer de inschrijvingsperiode voorbij is, krijg je binnen enkele dagen de paklijst opgestuurd naar het opgegeven mailadres. Wanneer het kamp niet doorgaat vanwege weinig aanmeldingen worden de betalingen teruggestort.  

De kampleiding heeft heel veel zin in dit grandioze C/D-kamp, dat een heus fenomeen binnen MHV Evergreen is geworden. Dus schrijf je snel in zodat je in ieder geval zeker bent van een plekje! 

Voor vragen kan je altijd mailen naar [email protected].

Hopelijk tot dan!

Namens de kamporganisatie,
Elseline Breunis

Rabobank  


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01