header.png
 
 
Accommodatie

Alarm

Nieuws afbeelding 14-9-2021

Als gevolg van aangescherpte verzekeringsvoorwaarden is er afgelopen zomer in het clubhuis een inbraakalarm aangelegd met doorschakeling naar een meldkamer. Dit houdt in dat alle leden die het clubhuis in willen te maken krijgen met het in- en uitschakelen van het alarm.

 

Wie krijgt er te maken met het alarm?

1. De coaches die buiten openingstijden van het clubhuis keeperstassen/ballen komen halen en brengen, want ook de deur van de keepersruimte is vanaf nu beveiligd.

2. De eerste persoon die het hek en het clubhuis opent op de trainings- en wedstrijddagen.

3. Iedereen die buiten de reguliere openingstijden het terrein betreedt en het clubhuis in gaat.

4. Iedereen die als laatste het terrein verlaat.

 

Om te voorkomen dat we leden codes moeten gaan uitdelen, hebben we gekozen om het uit- en inschakelen te doen met de normale blauwe toegangstag. Dus iedereen die een geldige tag heeft om het hek of clubhuis te openen kan het alarm uit- en inschakelen. Het inschakelen hoeft na het uitschakelen niet altijd plaats te vinden.

 

Uit veiligheidsoverwegingen staat de precieze uitleg over het in- en uitschakelen van het alarm niet op het openbare deel van de website. Dit is te vinden op het afgesloten deel (inloggen met lidnummer en password, daarna club -> documenten -> alarm).

 

Leden die hiermee te maken krijgen worden dringend verzocht de uitleg goed te lezen.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01