header.png
 
 
Bestuur

alarm

Nieuws afbeelding 12-1-2022 Beste leden,

Met enige regelmaat worden wij gebeld door de alarmcentrale dat het alarm afgaat omdat er een ruimte is geopend terwijl het alarm ingeschakeld stond. Dit betreft negen van de tien keer de keepers-/materialenruimte.

Voor iedereen die hier gebruik van maakt: Schakel eerst het alarm uit bij de hoofdingang in het clubhuis, voordat er een andere ruimte wordt geopend.

Hier zal vanaf heden op gemonitord worden. Dit houdt in dat er wordt bijgehouden wie de reden was bij het afgaan van het alarm (en waardoor wij dus door de alarmcentrale worden gebeld én naar de vereniging moeten om te controleren).

De eerste keer de mist in gaan zal resulteren in een waarschuwing, echter zal bij de tweede keer de tag worden gedeactiveerd.

Attendeer elkaar graag op bovenstaande zodat wij niet onnodig worden gebeld door de alarmcentrale en telkens op en neer moeten rijden naar de vereniging.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Het bestuur.

PS Een aparte functie om het alarm bij het keepershok apart uit te schakelen zonder het clubhuis in te moeten is helaas niet mogelijk met het huidige alarmsysteem
Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01