header.png
 
 
Clubnieuws

Start Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 21-9-2022

Beste (jongste) jeugdleden,


Op zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Ook MHV Evergreen doet hier weer aan mee. 


Binnenkort krijg je via je coach of een teamlid het verkoopboekje met de loten. In de bijlage vind je meer informatie over de Grote Clubactie en hoe het (online) verkopen van loten werkt. Let goed op dat je je eigen verkoopboekje hebt; je naam staat op het boekje, samen met je persoonlijke QR-code. Dit is de makkelijkste manier van loten verkopen; de koper scant deze QR-code met zijn telefoon en jij ziet gelijk online dat je een lot verkocht hebt. Ook krijg je zaterdag per mail je persoonlijke QR-code toegestuurd die je vanaf de start van de Grote Clubactie (24 september) kunt delen via mail, Whatsapp en socials voor nóg meer verkochte loten op jouw naam! En dat vanuit je luie stoel ;-)


De A- en B-teams krijgen geen verkoopboekje, maar wel een persoonlijke pagina zodat jullie online loten kunnen verkopen. Alle beetjes helpen!


We hopen natuurlijk dat er veel loten worden verkocht. Voor de 3 beste verkopers én voor het best verkopende team is er een prijs! 


Boekje vol? Dan kun je deze inleveren in de doos die t.z.t. op de bar in de kantine van Evergreen komt te staan. Inleveren kan tot zaterdag 12 november.


Succes allemaal, op naar een mooi bedrag voor de club!


Groeten, 

Evergreen Team Grote Clubactie 

 
Bijlage InformatieGroteClubactie2022.pdf

Agenda

Nog geen agendapunten.
Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01