header.png
 
 
Accommodatie

sproeien veld

31-5-2023

Beste leden,

 

We hebben al lange tijd storingen aan het waterveld. Er zijn onder andere onderdelen defect die op een vervelende plaats zitten. We hebben het nog een tijdje kunnen volhouden met wat tijdelijke aanpassingen, maar ook die beginnen nu helaas defect te gaan. We zijn toe aan grondig onderhoud. Dit stond reeds gepland voor de zomerstop, maar helaas ging het iets harder. Gevolg is dat het automatisch vullen van de water opslag nu niet meer werkt.

 

De accommodatie ploeg heeft vrijdag de defecte onderdelen verwijderd, maar daarbij moest ook de droogloop beveiliging van de pomp verwijderd worden. Zonder deze beveiliging lopen we het risico dat de pomp droogloopt en dus stukgaat omdat iemand zonder dit te weten een sproeibeurt heeft gestart terwijl er geen water is.

 

De onderdelen zijn besteld, maar tot die tijd kan er helaas niet zelf gesproeid worden door leden. Dit kan nu alleen nog maar door de leden van de accommodatie die op afstand de pomp kunnen starten, nadat visueel gecontroleerd is of er voldoende water in voorraad is. Indien nodig wordt er handmatig bijgevuld.

 

De sproeiknop in het clubhuis en buiten zijn afgekoppeld. Om een sproeibeurt te laten plaatsvinden kan je vooralsnog bellen met Paul of Raymond. Zij activeren de pomp dan op afstand. Wellicht breiden we de groep nog iets uit, nader bericht hierover volgt nog. Gezien de levertijd van de onderdelen en het inplannen van het werk, zal deze werkwijze gedurende de laatste weken van het seizoen en de zomervakantie duren. Het grote onderhoud staat gepland voor laatste week juli.

 

Excuses voor het ongemak.

 

Met vriendelijke groet,

Accommodatie & Terrein

Gerelateerde nieuwsberichten

veranderingen bar/keuken
resetten tags
Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01