header.png
 

Openstaande facturen

Bestuur Nieuws afbeelding

18-1 Beste leden,

 
Ook dit jaar hebben we wederom een lijstje met leden die de contributie niet hebben betaald. Zij hebben helaas niet de moeite genomen om in te loggen bij ClubCollect of om een financiële regeling te treffen.
In seizoen 2017 zijn we overgestapt naar ClubCollect, dus de onbekendheid met ClubCollect waar leden vorig jaar mee te make

Lees verder

Winterstop

Bestuur Nieuws afbeelding

4-12Beste leden,
De eerste helft van het veldseizoen zit er al weer op en het zaalseizoen staat op het punt om te beginnen. Zoals eerder gezegd betekent dit dat de zaaltrainingen beginnen en alle veldtrainingen komen te vervallen. 
Het clubhuis en het terrein zijn vanaf dit moment gesloten tot 4 februari 2019, in verband met de nodige onderhoudswerkzaamheden. Het keep

Lees verder

10 vragen over de accommodatie

Accommodatie Nieuws afbeelding

4-12 Wat een club hè. Wat een heerlijk veldseizoen. En dan straks de zaal in. In en rond de Evergreen-accommodatie is het tijdelijk wat rustiger. Maar wat heet... Voorzitter Paul Luijnenburg trekt er met de mannen van de accommodatie keihard aan om alles netjes te krijgen en te houden. We moeten alleen nog even geduld hebben want geld, geld, alles kost geld. Dus allemaal een stapje er bij en dan is

Lees verder

Volgende week weer zaaltrainingen!

TC

15-11Met ingang van volgende week beginnen de zaaltrainingen weer.

Het heeft de TC veel tijd en energie gekost om alles rond te krijgen en in een schema te vatten.

Vanaf volgende week vervallen dus ook de veldtrainingen, tenzij een team een andere afspraak heeft met TC. De teamcoach informeert jullie in dat geval.

NB De veldtrainingen die nog in de LISA app staan

Lees verder

Even aan tafel met...

Wie is wie Nieuws afbeelding

30-10 Geen vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook Evergreen heeft ze. Mensen met een passie voor hockey of eenvoudig het hart op de goede plaats die de dingen doen die nodig zijn. In deze rubriek stellen we ze aan u voor.
De coach en zijn spits. Maar ook de coach van heren 1 en de coach va

Lees verder

Even aan tafel met...

Wie is wie Nieuws afbeelding

18-10 Geen vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook Evergreen heeft ze. Mensen met een passie voor hockey of eenvoudig het hart op de goede plaats die de dingen doen die nodig zijn. In deze rubriek stellen we ze aan u voor.
De een al 7 jaar coach, de ander zijn eerste seizoen als sidekick. De ee

Lees verder

Even aan tafel met...

Wie is wie Nieuws afbeelding

5-10 Geen vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook Evergreen heeft ze. Mensen met een passie voor hockey of eenvoudig het hart op de goede plaats en die de dingen doen die nodig zijn. In deze rubriek stellen we ze aan u voor.

Marije Zoet en Robert Lispet zijn trainster en coach van d

Lees verder

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
010-5912097
[email protected]

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01

Instagram