header.png
 
 

ALV 6 juni a.s.

Bestuur

Jun-1 Beste Evergreeners, Komende dinsdag 6 juni starten we om 20:00 uur (19:30 uur inloop) met de ALV. Wij als bestuur doen dan een contributievoorstel. Dit voorstel, samen met de agenda, zijn te vinden op de website. Na het inloggen met je lidnummer en wachtwoord ga je naar Club, Documenten en dan het kopje Algemene Ledenvergadering. Voorafgaande de ALV uploaden we de beleidsstukken die we gaan bespreken. Naast deze jaarlijkse noodzakelijkheden, bespreken we ook een aantal kritische

Lees verder

sproeien veld

Accommodatie

Mei-31 Beste leden,
 
We hebben al lange tijd storingen aan het waterveld. Er zijn onder andere onderdelen defect die op een vervelende plaats zitten. We hebben het nog een tijdje kunnen volhouden met wat tijdelijke aanpassingen, maar ook die beginnen nu helaas defect te gaan. We zijn toe aan grondig onderhoud. Dit stond reeds gepland voor de zomerstop, maar helaas ging het iets harder. Gevolg is dat het automatisch vullen van de water opslag nu niet meer werkt.
 

Lees verder

opzegging lidmaatschap

Bestuur Nieuws afbeelding

Apr-25 Beste leden,

Het hockeyseizoen loopt langzaam weer ten einde en we zijn inmiddels weer gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.


Lees verder

lockerruimte

Accommodatie

Apr-25 Beste leden,

Het is al een tijdje gedoe met de deur van de lockerruimte. Er wordt nu vaak een vuilnisbak voor de deur gezet om deze open te houden. Vervolgens gaat het alarm in storing omdat de laatste persoon die het clubhuis afsluit vaak vergeet deze deur te sluiten. De deur knapt er ook niet van op.

Vanaf heden zit er een magnetische sluiter op, die automatisch de deur laat sluiten voor sluiting.
Dit werkt als volgt:


Lees verder

Lisa app / oude hockeysticks

Clubnieuws

Feb-20 Beste spelers en hockeyouders,
Voor wie het nieuws nog niet bereikt heeft: in de week van 6 maart starten we weer met het reguliere trainingsschema. Zaterdag 11 maart staat het eerste speelweekend gepland, elk jeugdteam speelt dan thuis. Komende weken dus een mooi moment om nog even de spelregels (https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/alles-over-de-spelregels) na te lezen of te checken of alle eventuele schema's (rijden, rusthapje, spelbegeleiding voor onder de D-jeugd)

Lees verder

Agenda

17-6 Jongste Jeugd dag
23-6 BBQ Marlow
30-6 C/D-kamp
Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01