header.png
 

The Dansant

Evenementen Nieuws afbeelding

Mei-17Save the date! De TD is voor iedereen toegankelijk.  Voorafgaand staan er ook nog leuke wedstrijden van de senioren teams op het programma.  Zien we jullie de 26e? Dan maken we er met elkaar een gezellig feest van :-)

Lees verder

Opzeggen lidmaatschap

Ledenadministratie

Apr-19 Beste leden,

Het huidige seizoen duurt nog wel even, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen al in volle gang. Dat betekent ook dat er al hard gewerkt wordt aan de nieuwe teamindelingen. Om de definitieve teamindelingen op tijd klaar te hebben voor de deadline waarop deze aan de bond doorgegeven moeten worden, moeten leden die hun lidmaatschap willen opzeggen dit uiterlijk op 15 mei 2019 doen .

NIEUW: SIX-A-SIDE BIJ EVERGREEN

Recreanten Nieuws afbeelding

Apr-15 Beste allemaal,
 
We willen kijken of we onze activiteiten kunnen uitbreiden. We willen kijken of er bij Evergreen ruimte is voor een zogenaamde Six-a-Side competitie. Op vrijdagavond in  ontspanne

Lees verder

KOPEN VOOR JE CLUB

Sponsoring Nieuws afbeelding

Apr-15 Doet u wel eens online aankopen? Bij elke aankoop kunt u dus onze vereniging GRATIS sponsoren.  Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar onze website en daarna naar de link van 'Kopen voor je club'.  https://kopenvoorj

Lees verder

C/D kamp 2019, hou de datum vrij!

Evenementen Nieuws afbeelding

Apr-9 Zit jij in een C- of D-team van Evergreen en heb jij altijd al eens willen kamperen op Evergreen? Dan is dit je kans!!
Evergreen organiseert op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli alweer de zoveelste editie van het C/D kamp! Tw

Lees verder

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen


Contact

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01

Instagram