header.png
 
Evenementen

Informatie en inschrijving C/D-kamp 2020

Nieuws afbeelding 19-6-2020

Het C/D-kamp weer terug op Evergreen! Na de zeer succesvolle edities van de afgelopen jaren is het weer bijna zover. Dit jaar zal het allemaal wel even iets anders gaan, maar nog steeds hartstikke leuk! Het C/D-kamp is voor iedereen die in de C- of D-teams zitten of de C- en D-leeftijd hebben. De kinderen worden zaterdag 18 juli om 17:00 uur op de club verwacht en dienen op maandag 20 juli om 13:00 uur weer te worden opgehaald.

 

Het hele programma houd ik nog even geheim. Ik kan je wel verklappen dat sommige onderdelen, zoals een klein hockeytoernooi, hetzelfde zullen blijven en sommige onderdelen nu net even anders.  

 

Uit onderzoek blijkt dat de verspreidingsrisico's van het coronavirus onder kinderen en jongeren kleiner zijn dan bij volwassenen. Maar, nog altijd heeft Nederland te maken met het coronavirus. Een goede hygiëne en het nemen van gepaste maatregelen is daarom van belang. 

 

Voorafgaande aan het kamp hanteren wij de volgende regels:

-       Kom niet naar het kamp als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen.

-       Kom niet naar het kamp als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je wel komen.

-       Kom niet naar het kamp als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog klachten had (volg hierin het advies van de GGD)

-       Kom niet naar het kamp indien je positief getest (vastgesteld met een laboratoriumtest) bent op het nieuwe coronavirus, blijf minimaal 7 dagen thuis na de uitslag van de test

-       Kom niet naar het kamp zolang je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand het nieuwe coronavirus is vastgesteld 

-       Bij aankomst op het kamp wordt een gezondheidscheck gedaan bij het hek met controlevragen en ouders mogen niet het terrein op.

 

Om het contact tussen volwassenen te minimaliseren, organiseren we voorafgaande aan het kamp op zaterdag meerdere rondes waarin ouders, zonder kinderen, de tenten kunnen opzetten. 

 

Ook de tenten afbreken op maandagmiddag zal anders verlopen en doen we in rondes. Deze rondes worden afgesproken na de sluiting van de inschrijving.

 

Tijdens het kamp hanteren wij de volgende regels:

-       Niet meer dan 2 kinderen per tent.

-       Vaste handwasmomenten zoals voor en na ieder eetmoment, voor en na iedere activiteit etc.

-       Vaste en meerdere schoonmaakmomenten van bijvoorbeeld deurhendels en toiletten.

-       Uw kind wordt direct naar huis gestuurd wanneer er tijdens het kamp klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen. 

 

Wil jij er ook bij zijn? Inschrijven kan via de onderstaande link! 

https://forms.gle/8xFw17jQZbgT8E7o8

 

Om de aanmelding helemaal af te ronden moet na het invullen van het inschrijfformulier de betaling voldaan zijn. De kosten bedragen €45,- per persoon en kunnen overgemaakt worden op NL28 RABO 0340 4799 30 ten name van hockeyverenging Evergreen onder vermelding van: CD-kamp 2020 [voornaam] [achternaam]. Als de betaling voldaan is ontvang je binnen een week een bevestiging. 

 

De inschrijvingen zullen op vrijdag 10 juli om 20:00 uur sluiten, dus wees er snel bij want GESLOTEN = GESLOTEN! Wanneer de inschrijvingsperiode voorbij is, krijg je binnen enkele dagen de paklijst opgestuurd naar het opgegeven mailadres.  

 

De kampleiding heeft heel veel zin in dit grandioze C/D-kamp, dat een heus fenomeen binnen MHV Evergreen is geworden. Dus schrijf je snel in zodat je in ieder geval zeker bent van een plekje! 

 

Voor vragen kan je altijd mailen naar [email protected]

 

Hopelijk tot dan!

 

Namens de kamporganisatie,

Elseline Breunis

Gerelateerde nieuwsberichten

Zomer programma op Evergreen
 
Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
010-5912097
[email protected]

Postadres
Postbus 289
3140 AG Maassluis
KvK nummer 24339675

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01