header.png
 
 
Fithockey

Lighthockey van Evergreen bij de Doe-Mee-markt

Nieuws afbeelding 4-5-2022

Afgelopen maandag werd door "Samenzijnwijmaassluis” de Doe-Mee-markt georganiseerd in Koningshof. Vele verenigingen en groeperingen die actief zijn binnen Maassluis waren daar vertegenwoordigd; jong en oud.


Een van de onderwerpen was "bewegen voor ouderen”. Lighthockey past daar naadloos bij; het is een manier van sporten en bewegen, die heel geschikt is voor ouderen. Er is veel aandacht voor het soepel houden van spieren en gewrichten. Het is ook weinig blessure gevoelig omdat een lichtere lucht gevulde bal wordt gebruikt en een kunststof stick. De techniek is zodanig aangepast dat het gemakkelijk is aan te leren. Hockeyervaring is daarom niet nodig om mee te gaan doen met Lighthockey.

 

Lighthockey is daarom een mooi onderdeel van allerlei activiteiten binnen Maassluis op het gebied van "bewegen voor ouderen”, dat ook gepromoot wordt door o.a. SeniorenWelzijn, "Samenzijnwijmaassluis”, Fief en Argos. Evergreen is er dan ook voorstander van om haar activiteiten te combineren met deze instanties.

 

Meer informatie over wat Lighthockey precies inhoudt, kan verkregen worden via een mail naar [email protected].

Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01