header.png
 
 
Accommodatie

in- en uitschakelen alarm

Nieuws afbeelding 14-9-2022

Beste leden,

 

Nu het hockeyseizoen weer is begonnen zijn er dagelijks weer leden op de vereniging aanwezig. 

Dit betekent dat er ook weer goed rekening gehouden moet worden met het in- en uitschakelen van het alarm.

 

Iedereen die een geldige tag heeft om het hek of clubhuis te openen kan het alarm in- en uitschakelen. 

 

Helaas is het de afgelopen tijd een paar keer voorgekomen dat er niet goed werd afgesloten waardoor we door de meldkamer werden gebeld en we vervolgens op en neer naar de vereniging moesten rijden om alles alsnog goed af te sluiten. Vooral de lockerruimte wordt nogal eens vergeten. 

 

Vriendelijk verzoeken wij jullie - met name degene die als laatste de vereniging verlaat - om goed te controleren of alle deuren dicht c.q. op slot zijn. 

 

Als alles niet goed is afgesloten, dan wordt het alarm niet geactiveerd. En als het alarm niet aan staat, dan is de vereniging niet verzekerd mocht er iets gebeuren. 

 

Het is dus echt heel belangrijk, zowel voor de verzekering als voor het onnodig heen en weer rijden naar de vereniging, dat alles goed wordt afgesloten en het alarm er op staat.

 

Uit veiligheidsoverwegingen staat de precieze uitleg over het in- en uitschakelen van het alarm niet op het openbare deel van de website. Dit is te vinden op het afgesloten deel (inloggen met lidnummer en password -> club -> documenten -> alarm). 

 

Leden die te maken hebben met het in- en uitschakelen van het alarm verzoeken wij om de uitleg nog eens goed na te lezen.

Gerelateerde nieuwsberichten

veranderingen bar/keuken
resetten tags
Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01