header.png
 
 
Bestuur

Vragenlijst input MHV Evergreen

20-2-2023

Beste Evergreen lid, ouder, betrokkene,

 

Tijdens de algemene ledenvergadering werd de vraag gesteld: "Waar staan we als club voor en wat vinden we nou echt belangrijk?" En ook: "Wat is het beeld van de toekomst van onze club, en hoe gaan we daar komen?" Dit zijn goede vragen en is een heel relevant thema. Een thema waarbij je graag zou willen dat alle leden, jong en oud, input kunnen geven. Vandaar dat deze vragenlijst samengesteld is en we aan alle leden vragen: Geef je input en denk mee over de toekomst van Evergreen!

 

Als bestuur hebben we hier ook een beeld bij. Maar de realiteit is dat er beperkingen zijn aan wat een vereniging kan realiseren. Deze beperkingen zijn er met name op het financiële vlak en de beschikbaarheid aan vrijwilligers. Echter zijn we wel van mening dat er meer gerealiseerd kan worden dan er op dit moment gebeurt.

 

De sleutel hiervoor ligt wat ons betreft in een hogere betrokkenheid van leden, ouders en vrijwilligers. Dus is het tijd om meningen op te halen. Via deze enquête geven we je de mogelijkheid je mening te geven over diverse zaken binnen onze vereniging. Met de resultaten van de enquête gaan wij als bestuur een beleid opzetten dat zo breed mogelijk gedragen zal worden door iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Uiteraard nemen wij niet iedere uitkomst mee, we zullen keuzes moeten maken.

 

De uitkomsten van deze vragenlijst willen we in kleinere groepen bespreken en concretiseren. Zodat we hopelijk op de volgende ALV kunnen delen welk plan we samen kunnen maken om te zorgen dat Evergreen de komende jaren een fijne club voor ons allemaal blijft.

 

Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 10 minuten. We hopen dat je de tijd kan nemen en deze zo concreet mogelijk in kan vullen.

Deze enquête zal circa 2 weken openstaan om in te vullen.

 

Dit is de link:  https://forms.office.com/e/GT7gCb0PMv 

 

Dank voor je medewerking alvast!

 
Ruitenburg  
Rabobank  


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01